Your Ad Here
Ran - Winnie - Keyla - Changcuters - 3 Diva - Ayat-Ayat Cinta The Movie

Lagu Indonesia

Lagu Barat

About Me

Google
 

Tuesday, March 18, 2008

Ayat Ayat Cinta The Movie (Versi Bajakan)

ini Versi BAJAKANnya....
Jadi kualitasnya ga bagus...
gw saranin ga usa download tapi nonton d'bioskop aj...
ni gw kasi linknya buat org2 yg jauh dari bioskop or yg ad d'luar negeri...

buat gabungin filenya pake HjSplit

part 1.
aac01.avi.001
aac01.avi.002
aac01.avi.003
aac01.avi.004
aac01.avi.005

part 2.
aac02.avi.001
aac02.avi.002
aac02.avi.003
aac02.avi.004
aac02.avi.005

part 3.
aac03.avi.001
aac03.avi.002

4 comments:

Questions said...

I wish there weere English subtitles. The movie seems interesting , but unfortunately hard to follow because of the language. Good Luck

Anonymous said...

I wish for English and Indonesian subtitles so one can easily follow and learn the language. It's hard to find Indonesian movie with Indonesian subtitles though.

Neng Ayu said...

Asslm,,,,

Kunjungan Balik nih Sob,
Thanks ya udah Berkunjung ke Rumahku…hehehe
Rumahnya (Blognya…red) tambah oke aja,
Gak bosen deh saya sempatkan untuk Datang ke Sini lagi..!!

Sob saya punya Blog baru nih,
Sempatkan untuk berkunjung ya, ini Rumah Baruku…
http://artibelajarmengajar.blogspot.com
http://guladarahrendah.blogspot.com
http://tipskesehatankecantikan.blogspot.com

Salam

Anonymous said...

I initiate foremost chore http://www.brandgenericdrugs-pillstabletsshipping.com/?info=propecia&offer=302 i endorse

 

  W$P Music and Movies Download © 2007 

Powered by Blogger | Created by Wisnu Putra
~ Raker ~